Articole

Vara in stil ”Academia” - marți, 27 august 2013

Vara in stil ”Academia”

Aceasta vara am reusit sa iesim din tipar si alaturi de colegii mei am creat pentru copii o vara de neuitat. Chiar daca nu am reusit sa mutam marea la Brasov, am incercat pe cat posibil ca piticii nostri sa se bucure de mult asteptata vacanta.

Inca de la inceput au facut cunostinta cu adevarata lume a Dansului Sportiv …astfel le-am adus imagini din “spatele cortinei” si le-am aratat ca pe langa multa munca este intotdeauna timp si de distractie.


   

Au urmat zilele in care dansul a trecut pe locul II, deoarece vacanta trebuia sa isi lase amprenta si in cadrul Academiei. In luna iulie ne-am bucurat de “Festivalul Copiilor” de la centrul cultural Reduta, unde pentru prima oara copiii au avut ocazia de a invata breakdance.

Nelipsite au fost zilele petrecute ca in familie si cu siguranta “Carnavalul Verii ”, care va ramane un joc plin de amintiri.

  

 

Scoala de vara din luna august a venit cu surprize si de data aceasta copiii au fost pusi la o noua incercare. Timpul petrecut la Paradisul Acvatic a demonstrat inca o data ca noi putem dansa indiferent de ceea ce se intampla in jurul nostru. Dupa o balaceala zdravana ne-am intors la ceea ce ne place cel mai mult.

Chiar daca ne aflam la sfarsit de vacanta, rezultatele muncii noastre nu trebuie sa lipseasca. Cum evenimentul din septembrie ne bate la usa nu putem lasa piticii Academiei sa se odihneasca.

Cu mic cu mare ne pregatim pentru Transylvanian Grand Prix, concurs organizat la Brasov de catre Academia de dans.             

                                

Vreau sa le multumesc colegilor mei pentru organizarea unei veri in stil ”Academia” pentru cei mai mici membrii si va asteptam cu noi surprize in sala de dans.

« Inapoi

created by Antiq Design | www.antiq.ro